Mal partit de l'equip de Gaby Cairo davant d'un Lleida, que s'ha avançat al minut 10 amb un gol de Trilla. Tres minuts més tard, Mia Ordeig ha igualat el marcador, i al 18, Miras ha fet el segon per al Barça. Amb el 2 a 1 s'ha arribat al descans. Només començar la segona part dos gols del Lleida, primer Trilla i tot seguit Rodero han capgirat el resultat. Al minut 40, Pablo Álvarez ha tornat a empatar i, al 42, l'argentí ha fet el quart del Barça. El Lleida no s'ha enfonsat i n'ha fet dos més, Rodero de falta directa i Trilla que ha posat el Lleida al davant, 4 a 5. Llavors Marc Torra ha llençat un penal, però ha enviat la pilota al pal. Rodero ha fet el sisè del Lledia i Torra ha deixat el 5 a 6. A nou segons del final, Pablo Álvarez ha pogut igualat el matx amb una falta directa però Lluis Tomàs l'ha aturada. Els jugadors del Lleida han celebrat molt la victòria. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona d'hoquei patins "No recordo com a jugador perdre dos partits consecutius al Palau, jo crec que això sí que toca molt la nostra moral. Crec que hem fallat en el mateix moment que hem fallat la setmana passada i això, sincerament, fa que estiguem molt desil·lusionats."

5 – FC Barcelona: Fernández,  Reinaldo, Álvarez, Mia Ordeig, Torra -cinc inicial – Gual, Panadero, Miras.

6 – ICG Software Lleida
: Tomàs, Trilla, Soler, Rodero, Necchi – cinc inicial- López, Cañellas.

Gols
: 0-1, Trilla, p., min 10; 1-1, Mia Ordeig, min 13; 2-1, Miras, min 18, 2-2, Trilla, min 26; 2-3, Rodero, min 27; 3-3, Pablo Álvarez, min 40; 4-3, Pablo Álvarez, min 42; 4-4, Rodero, FD, min 43; 4-5, Trilla, min 45; 4-6, Rodero; 5-6, Torra, min 48.