El Barça Alusport sabia que era imporant trencar la mala ratxa i va sortir com un llamp al Palau Blaugrana liderat per Jordi Torras, que, en els minuts 2 i 4, va posar el 2 a 0 en el marcador. El festival blaugrana va continuar amb un gol de Lozano abans del descans. En la segona part el Santiago Futsal va reduir distàncies amb un gol de Jorge, però la rèplica va arribar tres minuts després amb el hat-trik de Torres, ahir el millor del Barça. Els gallecs van tornar a reduir distàncies en un partit vibrant. Quintera va marcar el 4 a 2 i els homes de Marc Carmona no van poder sentenciar fins que els seus rivals van sortir amb porter jugador. Va ser un ball de gols en 3 minuts. Saad va sentenciar amb el 5 a 2, Brandi va tornar a reduir distàncies i Wilde va segellar el definitiu 6 a 3, que va donar la victòria al líder de la Lliga. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Després de dos mals resultats i per treure'ns una mica dubtes del cap era molt important guanyar avui."

FCB Alusport: Sedano, Ari Santos, Lin, Torras i Gabriel, cinc inicial, Saad, Aicardo, Lozano, Wilde.

Santiago Futsal: Alex, Hamza, Quintela, Pazos i Jorge, cinc inicial, Brandi, Eloy Rojas, Campos, Lucho.

Gols: 1-0 Torras (2′), 2-0 Torras (4′), 3-0 Lozano (16′), 3-1 Jorge (23′), 4-1 Torras (26′), 4-2 Quintera (28′), 5-2 Saad (36′), 5-3, Brandi (37′), 6-3 Wilde (39′).