El Barça va rebre el passadís de campió i es va plantar a la Corunya disposat a guanyar el clàssic. Matías Pascual va obrir la llauna i Jordi Bargalló va reestablir l’empat. Aquesta contra magistral va permetre Lucas Ordónez fer l’1 a 2. El marcador no es va tornar a moure fins a la segona meitat. Panadero va sorprendre amb un gol per darrere la porteria. La sort es va aliar amb el Liceo en un gol en pròpia porta d’Ordóñez que deixava el 2 a 3. Quan faltaven 5 mintus Pablo Álvarez va aconseguir el 2 a 4 però els gallecs van reaccionar amb gols de Lamas i Bargalló per empatar el duel a 4.

Hoquei Club Liceo: Xavi Malián, Oriol Vives, César Carballeira, Pau Bargalló i Jordi Bargalló –cinc inicial–, Germán Nacevich, Toni Pérez i Josep Lamas.

FC Barcelona Lassa: Sergi Fernández, Xavi Barroso, Matías Pascual, Sergi Panadero i Pablo Álvarez –cinc inicial–, Lucas Ordóñez i Xavi Costa.

Gols: 0-1, Matías Pascual (min 4); 1-1, Jordi Bargalló (min 9); 1-2, Lucas Ordóñez (min 20); 1-3, Sergi Panadero (min 31); 2-3, Lucas Ordóñez, en pròpia porteria (min 43); 2-4, Pablo Álvarez (min 45); 3-4, Josep Lamas (min 46); 4-4, Jordi Bargalló (min 47).