Els últims quatre punts que havia sumat el Júpiter en els darrers dos partits havien tornat l’esperança a la Verneda, però davant el Vic els gris-i-grana han tornat a ensopegar. Han perdut per 0 a 1. Després d’una primera part ensopida i amb poc joc i poques ocasions, el gol ha arribat a la segona. Tot just s’havien jugat 10 minuts de la represa quan Gerard Enrich ha fet el 0 a 1, que al final donaria la victòria als visitants. El Jupi ha intentat aconseguir l’empat en els últims minuts i ha disposat d’algunes ocasions. Jallow ha estat ben a prop del gol, però la manca d’encert ha condemnat l’equip de David Ortiz. Després d’aquesta derrota el Júpiter cau fins a la dissetena posició, en places de descens directe.