La primera meitat ha estat de domini clar de l’Espanyol B, com era d’esperar. Tot i el control del joc i de la pilota, el Santfeliuenc, amb una defensa de cinc, ha estat capaç de mantenir la porteria a zero fins al minut 33, quan Joselu ha fet el primer gol de l’enfrontament. Els de David Gallego han tingut ocasions per ampliar el marcador, però al descans s’ha arribat amb l’1 a 0.
Al segon període, els locals han començat a perdre la iniciativa en el joc i a cometre certes errades que han permès que el conjunt del Baix Llobregat obrís línies i tingués oportunitats per empatar. Tot i això, Àlex López ha estat a punt de fer el gol de la jornada amb un xut des del mig del camp que ha anat al travesser.
Com més avançava el matx, més creixia el conjunt dirigit per Andrés González, que ha estat molt incisiu en atac, però incapaç de superar la porteria local i això que les ha tingut de tots els colors. Però la dita del futbol que diu que qui no marca ho acaba pagant s’ha fet efectiva més que mai a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Ja en el temps de descompte, Javi Puado ha fet el 2 a 0 que sentenciava l’enfrontament. I en la jugada següent d’atac, Doncel ha marcat el 3 a 0 definitiu. Amb aquest resultat, l’Espanyol B suma ja 48 punts en 18 jornades, la millor primera volta des que la Lliga de Tercera suma tres punts per victòria, la temporada 1995-1996. I encara queda un partit.