El partit ha començat de manera espectacular i un contraatac del Júpiter ha servit perquè Pau Darbra fes el gol de la jornada. El jugador gris-i-grana ha vist el porter andreuenc avançat i li ha clavat una vaselina a distància per fer el primer del matí a la Verneda. Després del gol, el Sant Andreu ha ensenyat les urpes, sobretot en el tram final de la primera part però el porter Unzué ha estat encertat. En la segona part en canvi, els locals han sortit millor però quan semblava que el  Sant Andreu havia fet un pas enrera, Yague ha empatat el partit després d’una bona jugada col·lectiva. Amb l’1 a 1 en el marcador, els dos equips han gaudit d’oportunitats per endur-se els tres punts i el més important, semblava que ni Júpiter ni Sant Andreu estaven disposats a conformar-se amb l’empat i han buscat la victòria. Uns tres punts que han anat a parar a l’equip de la Verneda en una jugada que ha tancat Vives per fer el 2 a 1. L’equip quadribarrat però, ha lluitat fins al final i en el temps afegit Brian Canalejo ha estat a punt d’empatar en un xut on la pilota s’ha estavellat al pal.