Els blaugrana no han pogut comptar amb Navarro, i tot i això han sortit disposats a trencar la ratxa del conjunt taronja. La primera escletxa s’ha obert en el segon quart. Satoransky ha començat a avisar que avui era el seu dia. El València ha reaccionat i ha neutralitzat la diferència. L’equilibri s’ha mantingut fins que s’ha arribat amb el 79 a 82 a l’últim atac. Satoransky s’ha tret de la màniga un triple que ha enviat el partit a la pròrroga. Els de Pedro Martínez han continuat amb l’encert ofensiu i han deixat el partit gairebé sentenciat. No comptaven amb Doellman que amb el Barça 4 per sota ha fet això. Triple i tir adicional. Els blaugrana celebraven el possible empat però els àrbitres han considerat que Doelmman trepitjava la línia de 6’75 i han donat cistella de dos. El nordamericà ha llançat el tir lliure buscant el rebot ofensiu però el València l’ha capturat i ha segellat el triomf.

91 – FC Barcelona Lassa (21+22+13+26+9): Satoransky (17), Oleson (2), Perperoglou (2), Doellman (17) i Tomic (8) -cinc inicial-, Ribas (9), Abrines (15), Lawal (12), Vezenkov (3) i Samuels (6).

94 – Valencia Basket (23+12+22+25+12): Vives (4), Rafa Martínez (11), San Emeterio (14), Sikma (9), Dubljevic (16) -cinc inicial- Hamilton (15), Diot (11), Lucic (2), Stefansson (-) i Shurna (12).