El Sant Andreu ha caigut al camp del Júpiter en el partit de presentació del conjunt de la Verneda. Els de Juanjo García s’han imposat gràcies a un solitari gol de Xavi Torrent a la segona meitat.

El Júpiter s’ha presentat davant la seva afició amb un partit de gala davant del Sant Andreu. Els quadribarrats han aprofitat per preparar el duel de diumenge contra el Badalona, i han començat dominant el partit. Era el guió previst, fins que de mica en mica el conjunt de la Verneda ha començat a agafar el timó. Amb un equip molt jove i oferint un joc molt vistós, els de Juanjo García han aconseguit mantenir l’empat durant molts minuts. Kuku ha marcat de cap però l’àrbitre ha encertat anul·lant-lo per fora de joc. Un altre avís ha sortit de les botes de Pau Casassa, que ha fet una assistència magistral a Mechi, que ha estavellat la pilota al pal.

A la segona part, més domini gris-i-grana. A la banqueta andreuenca, Piti Belmonte ha donat entrada a jugadors més habituals, com Nuha, Calderón o Puerto. L’empenta inicial que han ofert els canvis ha durat poc, i el Júpiter ha aconseguit decantar la balança amb una jugada magistral d’Ivan Enríquez que Xavi Torrent ha rematat al fons de la xarxa.