Cada 11 de setembre, com és habitual, les diferents entitats esportives de la ciutat s’han sumat a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. Barça i Espanyol hi han estat presents, però també han volgut ser-hi altres clubs barcelonins i federacions esportives.

El Barça ha estat representat pel màxim dirigent del club, el president Josep Maria Bartomeu, juntament amb dos jugadors del primer equip, Xavi i Jordi Masip. També hi han assistit representants de les seccions i del futbol base. El president espanyolista, Joan Collet, també ha estat a l’acte celebrat als peus del Monument de Rafael Casanova. L’han acompanyat els capitans del primer equip i representants del femení i del futbol base.

Però no només Barça i Espanyol hi han anat. Diferents clubs de la ciutat, com per exemple la UE Sant Andreu, el CE Europa i la UE Sants, també hi han assistit. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, el secretari d’estat de la Generalitat, diferents federacions i la tinenta d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, hi han estat presents.