El Barça no ha pogut desmarcar-se del Pozo, ja que ha perdut per 3 a 6 amb l'Inter Movistar. Els jugadors de Marc Carmona s'han avançat al marcador al minut 6 amb un gol d'Igor. Però l'equip madrileny ha capgirat el resultat amb gols de Rafael, Alvaro i de nou Rafael, amb el 1 a 3 per l'Inter s'ha arribat al descans. Només començar la segona part, Genário ha fet el quart per als verds. Un minut més tard, Fernandao ha retallat distància. Llavors, Marc Carmona ha fet jugar el seu equip amb el porter jugador, però l'estratègia no ha estat positiva. Matías, des del seu camp, ha fet el cinquè. En un llançament de doble penal, Eka ha convertit el sisè de l'equip de Madrid. En el darrer minut, Fernandao ha fet el tercer del Barça. Els blaugrana han perdut una gran oportunitat de encapçalar la classificació en solitari, en un dels pitjors partits de l'equip. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "No ens ha sortit avui, no hem fet un bon partit i davant d'això amb un equip com l'Inter, el normal és perdre. Ells han estat millors."

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Lin, Saad, Wilde, Ari, Gabriel, Fernandao, Javi Rodríguez, Sergio Lozano, Igor.

Inter Movistar: Juanjo, Matías, Batería, Eka, Rafael, Álvaro, Genario, Betao, Tobe, Ortiz.

Gols: 1-0 Igor (6′), 1-1 Rafael (11’), 1-2 Álvaro (17′), 1-3 Rafael (20′), 1-4 Genário (25′), 2-4 Fernandao (26′), 2-5 Matías (34′), 2-6 Eka (37′) i 3-6 Fernandao  (40′).

Arbitres: Alonso Montesinos i Rubio Fajardo.

Pavelló: Palau Blaugrana. 3.907 espectadors.