Qui no arrisca no pisca, i el Júpiter ha sortit al Muncipal de la Verneda amb molta gana. Els homes entrenats per Juanjo García han dominat la primera part de cap a cap i, tot i que la Pobla sempre hi era, el premi ha vingut amb el gol de Romo en el minut 38. Segurament, la millor primera part de l'any. Després del descans, però, els tarragonins han sortit millor i ho han aprofitat per empatar el partit gràcies a un gol d'Abel. Ha estat llavors quan els gris-i-grana han tornat a oferir la seva millor versió. Lluny de ser un equip amb complexos, han tornat a anar amunt i han acabat golejant el rival amb gols d'Isra i Eladnhi en els últims 13 minuts. Una victòria d'insistència i bon joc. Els jugadors han posat més d'allò que Mechi s'ha deixat a la gespa... JUANJO GARCIA, entrenador del CE Júpiter "Ja és un equip de Tercera, amb tots els seus números i amb tot el seu respecte que ha de tenir, no? Ve de sortir golejat d'un camp com el de l'Olot, i avui competeix amb una fam de victòria i amb moltíssimes ganes de guanyar el partit."

CE Júpiter: Jaume Albert, Poche, Santolalla, Alex (Mechi 60′), Elhadji, Romo (Xavi Valls 88′), Isra, Oriol, Velillas (Peter 80′), Guille, Sergi.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Juli, Moz, Serra, Oribe, Joselu (Forgas 80′), Casanova (Bertomeu 69′), Eric Via, Cunill, Prince (Kako 63′), Abel Rita.

Gols: 1-0 (Romo 38′), 1-1 (Abel 69′), 2-1 (Isra 77′), 3-1 (Elhadji 88′).