Partit rodó dels de la Verneda. El Júpiter tenia molt clar que només li valien els tres punts per intentar salvar la categoria i els jugadors no han fallat. Els homes entrenats per Juanjo García han jugat un bon partit i han controlat la pilota. El Vilafranca, perillós al contraatac, també ha tingut opcions però la instistència ha deixat una pilota morta a Romo, que ha fet el primer just 5 minuts abans del descans. El domini gris i grana ha continuat a la segona part però el gol de la tranquil·litat ha costat d'arribar, fins i tot, amb oportunitats claríssimes. Finalment, quan faltaven 10 minuts per acabar el partit, Eladjhi s'ha fet perdonat els errors amb el 2 a 0. A les acaballes, Romo ha tornat a marcar per deixar el marcador amb un 3 a 0 esperançador, la salvació encara és possible. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Avui sabien que tot el que no era sumar els tres punts gairebé ens hagués condemnat a la Primera Catalana, per tant, ho tenim molt clar, si volem salvar-nos hem de guanyar gairebé tots els partits que ens queden."

CE Júpiter: Jaume Albert, Mechi, Peter, Santolalla, Elhadji, Romo, Isra (Serrano 63′), Velillas (Toni 61′), Guille (Xavi Valls 81′), Sergi.

FC Vilafranca: Ramos, Gonzalez, Dominguez, Cardenas (Marquez 51′), Antolinez, Puchi, Marcos, Valerio, Bacaioca, Molins (Nacarino 69′), Maldonado (Alabau 59′).

Gols: 1-0 (Romo 40′), 2-0 (Elhadji 80′), 3-0 (Romo 89′).