L'ocasió més clara del Júpiter a la primera part ha estat aquesta rematada de Pau Darbra, que ha aturat sense gaires problemes Ortega. I el gol del Terrassa ha arribat abans del quart d'hora. Jugada d'estratègia que ha sorprès tothom, però que després ha acabat de manera fantàstica Raúl Torres. Un xut extraordinari. Els egarencs haurien pogut fer el segon després d'aquesta jugada de Velillas, però Andrés rebutja amb el cos el xut del davanter. I quan feia nou minuts que havia començat la segona part ha arribat el segon del Terrassa. Mateu es confia i Raúl Torres s'avança a la sortida d'Andrés i marca el 2 a 0.El Júpiter no ha tingut capacitat de reacció i, fins i tot, Andrés ha hagut de salvar l'equip d'encaixar el tercer.