Partit igualat entre dos equips cridats a lluitar per estar a dalt a la classificació. L'Horta, líder del grup, ha vist com el Mollet li ha discutit la possessió de la pilota sobretot durant la primera part. L'exhortenc Marc Masip n'ha tingut una ocasió molt clara en el minut 13, però dos minuts més tard Chipi ha enviat aquest xut de falta al pal. Els de Xavi Molist també han tingut alguna oportunitat per desfer l'empat durant els primers 45 minuts, però ha estat a la segona quan, amb més domini territorial, ha pogut avançar-se. Óscar Imaz ha enviat el xut al travesser. 10 minuts més tard ha arribat un penal innocent per mans de Reyes. Marc Masip ha xutat ajustat i ha aconseguit l'1 a 0. Enmig del desconcert visitant, Chipi ha aprofitat per fer el 2 a 0 que semblava definitiu. L'Horta ha intentat, a la desesperada, aconseguir retallar diferències, però el 2 a 1 ha arribat en el minut 90 gràcies a Sergi Arranz. En el temps de descompte encara hi ha hagut temps per l'expulsió d'Arroyo del conjunt local i per una rematada al travesser de Pablo tot just abans del xiulet final.