El Santfeliuenc ha començat el partit disposat a fer tremolar la Verneda i en els primer minuts ha avisat que no ho posarien fàcil a un Júpiter que jugava per ser líder de la categoria. Víctor s’ha lluït però no ha pogut fer res quan en el 40 Toro ha avançat els visitants. Els gris-i-grana han tingut la sort d’esquenes i més quan els homes entrenats per Juanjo García s’han quedat amb 10 quan Santolaia ha estat expulsat per doble groga. En la segona part però, el Júpiter ha decidit buscar l’empat i aquesta insistència ha deixat espais al darrera que el Santfeliuenc ha aprofitat en el minut 67 quan Quiles ha marcat el 0 a 2. Tot i la derrota però, l’equip de la Verneda no ha deixat d’intentar fer mal al seu rival, però avui la punteria, tampoc estava afinada.