El Sant Andreu ha estat el dominador d’una primera part molt poc profitosa pel que fa a les ocasions de gol. Els jugadors han marxat al vestidor amb l’empat a zero al marcador. La segona part ha començat amb moltíssima boira i un parell d’ocasions molt clares del Morell. La resposta quadribarrada ha arribat amb una ocasió claríssima de Kevin Gissi. Sense temps per lamentar-se, els andreuencs s’han avançat amb un golàs de Jorge Muñoz. Però el Morell hi ha reaccionat. Samu, amb un gran llançament de falta ha reestablert l’empat. Llavors ha aparegut Felipe, que ha entrat al camp i s’ha convertit en el protagonista del partit. Ha aconseguit l’1 a 2 definitiu en una jugada de murri. Una victòria balsàmica per als de Joan Esteva.