Els blaugrana van començar molt bé i en els primers set minuts de partit van golejar el rival amb tres gols de d'Aicardo, Saad i altra vegada Aicardo. El bon inici dels homes entrenats per Marc Carmona va quedar dilapidat amb la reacció dels de Santa Coloma. Dani Salgado de penal i dos gols de Sepe van deixar l'empat a 3 en el descans. En la segona part, Gabriel va tornar a avançar els blaugrana, però va ser un miratge. La figura de Dani Salgado va deixar mut el Palau Blaugrana amb un recital. Tres gols del jugador colomenc van sentenciar el partit i la primera derrota del Barça Alusport a la Lliga per 4 a 6. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport: "No hem estat gaire còmodes ni fins i tot quan anàvem a favor en el marcador, hem concedit moltes oportunitats, penso que a darrere no hem estat gens bé, potser ha estat un dels partits pitjors nostres." JORDI TORRAS, jugador del FC Barcelona Alusport: "No estàvem gens còmodes i més quan ens remunten un 3 a 0."

FC Barcelona: Sedano, Ari Santos, Aicardo, Gabriel i Wilde –cinc inicial-; Torras, Lin, Lozano, Saad i Fernandao.

Marfil Santa Coloma: Dídac, Rubén, Sepe, Adolfo i Dani Salgado –cinc inicial-; Rafa López, Nakata, Lluc i Albert Segura.

Gols: 1-0, Aicardo (min 3), 2-0, Saad (min 6), 3-0, Aicardo (min 7), 3-1, Dani Salgado (pen, min 8), 3-2, Sepe (min 13), 3-3, Sepe (min 19), 4-3, Gabriel (min 25), 4-4, Dani Salgado (min 33), 4-5, Dani Salgado (min 35), 4-6, Dani Salgado (min 37).