MARCELINHO HUERTAS, jugador del FC Barcelona "Yo creo que hemos hecho una gran temporada. Hemos ganado el último título que nos quedaba, hemos llegado a todas las finales y un equipo que lo a dado todo para competir al más alto nivel." VÍCTOR SADA, jugador del FC Barcelona "Increible, increible!! Un equipàs, tenim un equipàs ho em demostrat en els pitjors moments tornar-nos aixecar i aconseguin una lliga memorable." ANTE TOMIC, jugador del FC Barcelona "Para mi es un poco más especial, creo, que para otros. Aqui hemos sacado unas fotos y e visto a Víctor enseñando cinco títulos y yo con una pero una, primera pero no última." JOAN CARLES NAVARRO, jugador del FC Barcelona "Muy contento le hemos dado la vuelta al factor pista hemos podido ganar aquí en casa con toda nuestra gente pués no se puede pedir más, contra el Madrid, todo." XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona "Res es fàcil tot es molt complicat i tens que lluitar molt, crec que aquest grup a treballat molt sense massa fortuna, no, i al final ens em endut aquest títol. Al final de temporada acabem amb una Copa del Rei que vem perdre a l'última dècima de segon, una mala nit ens deixa fora de la final four, jugant la final four, i el títol de lliga, no, crec que es una molt bona temporada."

Juan Carlos Navarro, escollit com a millor jugador de la final, va aixecar la copa que acredita el Barça com a campió de la Lliga ACB. És la vuitena del capità blaugrana i la quarta de Xavi Pascual com a entrenador en sis anys i mig, tot i algunes crítiques vers el tècnic de Gavà. El partit va ser d’allò més emocionant perquè tot i que el conjunt barcelonista va dominar durant gairebé tot l’enfrontament, no va saber o no va poder rematar un Madrid desencertat. Els de Xavi Pascual van arribar a dominar per 12 punts de diferència en dos moments del partit. En el tercer quart va coincidir just després de l’expulsió de Pablo Laso per tècnica desqualificant. L’actuació arbitral no va agradar a cap dels dos equips. En l’últim període, un Barça sense efectivitat va permetre que el Madrid s’apropés fins al punt d’empatar el partit a 76. Lampe, que no havia anotat en tot el matx, va fer el triple que va encarrilar la victòria, i és que l’encert des dels 6,75 van tornar a ser clau: nou de 19 per part blaugrana i quatre de 21 per als blancs. L’intent final dels blancs per igualar va ser ineficaç i el títol va ser per al Barça.

FC Barcelona: Huertas (9), Navarro (14), Papanikolaou (3), Nachbar (10), Tomic (22) -cinc inicial-; Dorsey (2), Sada (2), Abrines (8), Oleson (10), Lampe (3).

R. Madrid: Llull (8), Rudy (13), Darden (6), Mirotic (11), Bourousis (12) -cinc inicial-; Reyes (11), Díez (0), Rodríguez (5), Carroll (5), Slaughter (0), Mejri (10).

Parcials: 25-19, 22-23, 18-15, 18-24