Una temporada més, la Divisió d’Honor de waterpolo femení tindrà el Club Natació Sabadell com a gran favorit per aconseguir el títol. I una temporada més, dos equips barcelonins lluitaran per estar al més amunt possible. El CN Sant Andreu i el CE Mediterrani confien a fer una bona campanya.

Club Natació Sant Andreu
La temporada que va fer el Sant Andreu el curs passat va ser per treure’s el barret. L’equip de Javi Aznar va acabar en quarta posició i va caure en semifinals davant el Mataró. Precisament, aquest és el gran problema de les andreuenques. Com diu una de les noves incorporacions, al Sant Andreu li falta fer un passet per ser el segon millor equip de la Divisió d’Honor femenina. Les incorporacions que ha fet l’equip de Javi Aznar són: Maria Elena Sánchez, Alysh Williams, Brigitte Sleeking i Danijela Jackovich.

Club Esportiu Mediterrani
L’equip de Sants ha canviat d’entrenador. Marc Comas passa del masculí al femení i ho fa amb un equip molt i molt jove. Clara Espar és una de les grans incorporacions de l’equip. Torna al Medi per quarta vegada. Ella i la resta de l’equip no pensen en objectius. A més del tècnic, el Medi ha incorporat Clara Espar, Carla Toha, Berta Setó i Marta Ungría.