El partit de la dinovena jornada entre el Club Natació Barcelona i el Club Esportiu Mediterrani es preveia força igualat, i aquests pronòstics s’han acabat per complir.

El Barcelona, amb casquet blau,  s’ha avançat al marcador al primer quart i, tot i els intents d’ampliar distàncies, no ho ha pogut fer. El matx ha estat molt tàctic i hi han predominat les defenses enfront dels atacs. El marcador de la primera part n’es testimoni, ja que s’ha arribat a la fi del segon quart amb  1 a 0 a favor dels locals.

El tercer període ha començat amb un ritme més intens. El Medi ha aprofitat una distracció del rival, després d’un gol anul·lat, per  empatar el partit, però el Barcelona no s’ha deixat endur per la por i ha trigat ben poc a tornar a tenir l’avantatge.

Un gol més  per costat ha acabat de fixar el 3 a 2 definitiu en un partit molt igualat entre rivals directes. La victòria permet al Barcelona sumar el seu cinquè triomf consecutiu.