El Polo i el Barça han ofert un derbi entretingut i igualat. Els de Carlos García Cuenca han començat molt forts i han tingut alguna opció en els primers minuts però, a poc a poc, els blaugrana s’han tret la son de les orelles i han anivellat el matx. La bona defensa dels d’Oriol Torras dificultava que els locals arribessin amb perill, fins que Manu Bordas, ha baixat de manera espectacular una pilota llarga que marxava fora i ha forçat un penal córner. El pitxitxi Borja Llorens ha estat encertat i ha avançat el Polo; una sort que no han pogut repetir. Els polistes han gaudit de fins a sis penals córners seguits, però el porter Peñalba s’ha erigit en un gegant sota pals i ha evitat que ampliessin les diferències. Algunes parades han estat de traca i mocador. A la represa, el penal córner ha estat per al Barça i el canadenc Floris Van Son ha igualat el matx. L’alegria blaugrana només ha durat dos minuts, el temps que ha trigat Max Plennevaux a fer el 2 a 1. Això ha estat una galleda d’aigua freda per als blaugrana, que han intentat empatar però que no n’han estat capaços.