El Barça va tornar a ensopegar amb la mateixa pedra i va perdre amb l'Inter Movistar per 2 gols a 3. Els blaugrana han perdut els quatre partits que han jugat aquesta temporada amb els madrilenys. Tot i la derrota, el Barça va començar guanyant. Una jugada d'estratègia va provocar el primer gol de Batteria. El Barça va dominar a la primera part i al contraatac Lin va fer el segon. Semblava que per primer cop aquest any el Barça guanyaria l'Inter, però a la segona part tot va canviar. Els madrilenys van empatar en només dos minuts. Ortiz i Revillos van ser els autors del gol. I quan faltava un minut per al final, un altre cop Rivillos va marcar el 2 a 3 definitiu. La derrota significa perdre el lideratge, quan només queden dues jornades per al final de la Lliga regular, després vindran els play-off per al títol.

FC BARCELONA, 2
INTER MOVISTAR, 3

FC Barcelona: Sedano, Aicardo, Lin, Batería, Wilde –cinc inicial-, Ari, Gabriel, Dyego, Saad i Ferrao.

Inter Movistar: Herrero, Rafael, Daniel, Pola, Ricardinho –cinc inicial-, Ortiz, Alex, Rivillos, Borja i Cardinal.

Gols: 1-0 Batería (min 9), 2-0 Lin (min 12), 2-1 Ortiz (min 23), 2-2 Rivillos (min 25), 2-3 Rivillos (min 39).

Assistència: 2.481 espectadors.