El Barça continua tercer de la Lliga ACB després de superar un Múrcia irregular. Els locals han començat forts però ben aviat els blaugrana han dominat el joc i han acabat la primera part amb un lleuger avantatge de 7 punts, gràcies al bon encert en els llançaments de triple. En la segona part, el Múrcia ha tornat a plantar cara a l'inici, però el joc interior dels de Xavi Pascual i la defensa han permès acabar el partit amb una còmoda victòria per 64 a 76. Lampe, amb 13 punts, i Oleson, amb 11, han estat els màxims anotadors del Barça.

UCAM Múrcia: Neto (4), Wood (8), Kelati (2), Radovic (16) i Lima (7) –cinc inicial- Bamforth (-), Antelo (10), Lee (4), Cabezas (13), Rojas (-).

FC Barcelona: Satoransky (4), Navarro (7), Abrines (10), Nachbar (3) i Tomic (6) –cinc inicial- Lampe (13), Oleson (11), Huertas (5), Pleiss (6), Hezonja (3), Thomas (8).

Parcials: 21-23 / 18-23 / 11-11 / 14-19.