El partit no va començar bé per Juan Carlos Navarro que va notar molèsties als cinc minuts i ja no va jugar més per precaució. Tot i així, sense la seva estrella el Barça de bàsquet es va tornar a imposar amb contundència a un Galatasaray amb poc encert anotador. Els blaugrana van dominar el partit de principi a fi. Un bon inici de primer quart i un parcial de 14 a 0 en el segon van sentenciar el partit al Palau. Huertas, Tomic, Abrines i Oleson es van repartir el pastís anotador amb més de 10 punts cadascun i malgrat que l'inici de la segona part no va ser bo, el Barça va controlar el partit sense patir i es va imposar per 21 punts de diferència, 84 a 63.

FC Barcelona: Huertas (12), Navarro, Papanikolaou (10), Lorbek (7), Tomic (11) –cinc inicial-, Pullen (2), Dorsey (6), Sada (5), Abrines (13), Oleson (14), Lampe (2) i Nachbar (2).

Galatasaray: Arslan (10), Erceg (9), Hairston (4), Markoishvili, Aldemir (5) –cinc inicial-, Atsur, Akyol (3), Mensah-Bonsu (4), Macvan (7), Guler (4), Dudley (6) i Domercant (11).