Tal com ha començat el partit, ningú no s’esperava que acabaria amb una diferència de 21 punts a favor del Barça. El Galatasaray ha iniciat el matx amb un parcial de 0 a 9 gràcies al base Carlos Arroyo, la gran estrella dels turcs, i els blaugrana han hagut d’anar a remolc. Al segon quart, els homes de Xavi Pascual han pressionat i han començat a reduir diferències, però la clau ha estat la lesió d’Arroyo tres minuts abans del descans. A la represa el Barça ha apujat la intensitat defensiva i els turcs s’han enfonsat psicològicament sense la seva estrella. Al final, 88 a 61 i el primer partit de quarts al sac. Dijous, dia 17, es jugarà el segon partit al Palau, i caldrà veure si Carlos Arroyo hi podrà participar.