El Barça ha fet la millor primera volta des de la tornada de l’equip a la màxima categoria del rugbi espanyol. A més, amb la victòria davant el Complutense, de Madrid, es col·loquen sisens a la classificació dins les places de play-off pel títol de lliga. La primera part ha estat molt igualada i amb diferències mínimes en el marcador. Al descans guanyaven els madrilenys, 23 a 25. A la segona els blaugrana han fet un gran joc defensiu, han rebut només un assaig, i físicament han superat amb claredat el Complutense per 45 a 30 aconseguint un parcial de 22 a 5. Contra el Complutense ha debutat l’argentí, Francisco Molinari, de 32 anys i que prové de l’Alumni, que amb amb aquest jugador ha estat subcampió de la màxima categoria del rugbi al seu país.