La primera part ha estat molt ensopida i amb poques ocasions. A la represa, Catalunya ha sortit més intensa i Adri Lledó ha disposat de la primera oportunitat clara, però Iñaki Álvarez ha rebutjat a córner. I quan millor estava jugant la quadribarrada, Navarra ha marcat gràcies a Asier Albes. La selecció catalana ha buscat l’empat i Aitor Lario en el minut 88 l’ha aconseguit. Com que aquesta primera fase és un triangular, al final del partit s’ha fet una tanda de penals per decidir un possible desempat entre seleccions quan s’acabi la competició i la selecció navarresa s’ha imposat per 7 a 6.
Aquest dissabte es jugarà el Navarra-Extremadura i aquest diumenge Catalunya s’enfrontarà a la selecció extremenya.