Els de Sant Hipòlit van complicar la nit al líder amb un gol de Grau al minut 17. Tot i la reacció blaugrana amb dos gols en un minut, de Barroso i Marín, Anguita va tornar a equilibrar el partit. Just abans del descans va arribar el moment clau. Primer amb el gol de Pablo Álvarez, i tot seguit amb el de Marc Torra amb un penal amb el cronòmetre a 0. A la represa, Àlex Rodríguez va retallar diferències, però Matías Pascual i Torra van arrodonir la victòria.

FC Barcelona: Egurrola, Panadero, Reinaldo Garcia, Pablo Álvarez i Torra -cinc inicial-; Gual, Pascual, Barroso i Marín.

CP Voltregà: Torelló, Rodríguez, Armengol, Vargas i Tirso Gómez -cinc inicial-; Grau, Juli Anguita i Rodríguez.

Gols: 0-1, Grau (min 17); 1-1, Barroso (min 19); 2-1, Marín (min 19); 2-2, Juli Anguita (min 22); 3-2, Pablo Álvarez (min 23); 4-2, Torra (min 24); 4-3, Álex Rodríguez (min 33); 5-3, Matías Pascual (min 44), i 6-3, Torra (min 49).