El Barça va fer un pas de gegant en el Top 16 a l’OAKA, davant de gairebé 20mil aficionats de Panathinaikos que van veure com el seu equip queia derrotat. En el primer quart els grecs es van refer d’un 4 a 15 favorable als de Xavi Pascual i van arribar amb només un punt menys al final dels primers 10 minuts. L’inici del segon quart va tornar a ser un vendaval blaugrana que va aprofitar el matalàs de punts basat en una gran defensa. En atac van brillar un inspirat Huertas i un motivadíssim Papanikolau, ex d’Olympiacos, màxim rival de Pao. El Panathinaikos, molt desencertat en atac, no va poder aprofitar la mala segona part del Barça a nivell ofensiu. Amb aquest triomf, els blaugrana sumen 5 victòries en 5 partits.

Panathinaikos: Ukic (2), Diamantidis (13), Maciulis (11), Gist (0) i Lasme (13) –cinc inicial-; Bramos (5), Curry (3), Batiste (0), Fotsis (9) i Mavrokefalidis (0).

FC Barcelona: Huertas (17), Navarro (1), Papanikolaou (14), Lorbek (7) i Tomic (4) -cinc inicial-; Dorsey (4), Sada (4), Abrines (2), Oleson (5)i Nachbar (5).

Parcials: 23-24, 9-20, 15-8 i 9-11.