PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Serà un partit contra un dels equips que estan en millor forma de la Lliga, tenen molts punts, la veritat és que darrerament ho estan guanyant tot i serà un partit molt difícil, venen de guanyar a la Muntanyesa per 2 a 0 i sempre contra el Castelldefels aquí a casa són partits molts difícils i al seu camp també." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Molt important quan véns de dues derrotes i és un partit a casa, vital guanyar, sumar de tres en tres a partir del partit de la Grama i sobretot a casa, intentar ser forts d'aquí a final de temporada que ho vam aconseguir tot a la primera volta i esperem que a la segona pugui seguir igual."

L’Europa voldrà trencar la ratxa de tres partits consecutius empatats. L’equip de Pedro Dólera rebrà el Castelldefels. Els del Baix Llobregat han trencat una ratxa de cinc partits amb empat i ja han aconseguit dues victòries consecutives.

L’últim rival del Castelldefels va ser el Muntanyesa. Els de Nou Barris rebran aquest cap de setmana la Gramenet B. El conjunt de Santa Coloma fa 10 partits que no guanya, només ha sumat un de 30 punts possibles i és últim a la classificació. La Monta també vol trencar la ratxa de dues derrotes seguides.