MARIO LLORET, jugador del CN Atlètic-Barceloneta "A mesura que ha anat avançant el partit hi hem estat més dins, més agressius en defensa i jo crec que això al final s'ha notat en el marcador." DORIN COSTRAS, entrenador del CE Mediterrani "Los errores que hemos cometido en ataque los hemos pagado muy caro después en defensa. Los contraataques del Barceloneta han sido letales."

La quarta jornada ha començat amb el derbi entre el Barceloneta i el Mediterrani. Els mariners s’han imposat per 16 a 9 i es mantenen líders. Tot i això els santsencs, avui de blau, han començat dominant en el marcador contra tot pronòstic i han aconseguit acabar el primer quart al davant, 2 a 3. Però els de Santi Fernández han trepitjat l’accelerador i s’han acabat imposant de forma contundent.

El Montjuïc continua ocupant l’última posició amb quatre derrotes en quatre partits. Els barcelonins han perdut de forma contundent contra el Mataró per 19 a 3. El Montju està patint la inexperiència de la majoria de jugadors i ho tindrà difícil per salvar-se.

CN Atlètic Barceloneta – CE Mediterrani 16 – 9

CN Mataró – CN Montjuïc 19 – 3

CN Sabadell – CN Terrassa 8  – 7

Real Canoe – CN Sant Andreu 4 – 6

CN Helios – CN Barceloneta 8 – 13