De fet, els de Toni Carrillo han començat molt forts i han dominat la primera part. L’Horta no ha estat còmode però una fuetada enverinada de Gerard ha servit perquè Guillem marqués el 0 a 1. Els locals, però, no s’han fet enrere i han insistit fins que han empatat de penal gràcies a Juli. A la segona part, els hortencs han millorat i el partit s’ha igualat amb fases de domini d’un i altre equip. Quan faltaven 10 minuts per acabar, el Cerdanyola s’ha quedat amb un home menys i l’Horta ho ha aprofitat per assetjar la porteria rival. Finalment, el premi ha arribat en els últims minuts amb un golàs d’Edgar. Amb l’Horta, en els últims minuts  sempre passen coses i gairebé empata el Cerdanyola amb un ensurt d’Andrés que finalment ha quedat en res. Tres punts d’un Horta que, després de quatre jornades sense guanyar, fa un pas endavant a la Tercera Divisió amb la segona victòria consecutiva.