El tècnic, Andreu Plaza, ja ho va dir a principi de temporada: la Lliga cada cop és més igualada i és més competitiva, per tant, guanyar partits és més complicat. El Barça va trigar 10 minuts a obrir el marcador contra el Cartagena. Esquerdinha, un dels pitxitxis de l’equip, va ser l’encarregat de fer l’1 a 0. El gol, però, no va facilitar les coses als d’Andreu Plaza. Els murcians seguien ben tancadets al darrere i al Barça li costava trobar alguna escletxa a la defensa visitant. Tot i això abans del descans Roger va fer el segon. La segona part va començar amb ensurt per als interessos dels blaugrana, ja que Drahovsky va escurçar diferències i va posar l’ai al cor a més d’un aficionat culer. Però la reacció de l’equip va ser immediata i només un minut més tard, penal sobre Esquerdinha. Dyego, l’altre pitxixti del grup, va ser l’encarregat de transformar-lo i tornar a donar tranquil·litat. Els altres tres gols van arribar en els últims tres minuts. El Barça va aprofitar que el Cartagena es va col·locar amb porter jugador per sentenciar el partit. Joselito, que en va fer dos, i Dyego van aconseguir la mitja dotzena. Al final, un triomf treballat dels blaugrana, que els permet continuar ben a prop del líder, a només un punt del Movistar Inter.