Kevin Seraphin s’ha tornat a mostrar molt efectiu i segur sota els cèrcols. El pivot francès ha marcat territori amb aquesta esmaixada. A l’altra cistella era Luca Doncic qui s’engarrava de mantenir el Madrid dins el partit. El jugador anotava des de la línia de triples. Mentre tot això passava, Sergi Llull, lesionat, s’ho mirava des de la banqueta. Tomic també ha fet un bon matx i ha contribuït amb aquesta esmaixada a mantenir el partit igualat. Durant aquesta primera part també hi ha hagut temps per a l’espectacle. Aquí Rudy col·locat un tap magnífic a Pau Ribas. I si abans Doncic havia anotat des de la distància ara ho fet des de sota mateix de la cistella. L’eslovè és el jugador total. I per arribar a la mitja part aquest triple de Pierre Oriola, que ha servit per col·locar el 45 a 45 en el marcador. La igualtat s’ha mantingut durant tota la segona part. Moerman, amb 19 punts, i Seraphin, amb 15, han estat els blaugrana més destacats ofensivament. El partit s’ha decidit en els últims segons i aquí ha estat decisiva una cistella d’Heurtel. Amb aquesta victòria el Barça trenca la imbatibilitat del Madrid a la Lliga.