El Barça ha sortit disposat a marcar diferències per la via ràpida i només ha trigat cinc minuts a fer el primer. Un gol que ha estat obra de Lieke Martens, que després de controlar ha definit molt bé. Amb el marcador a favor les blaugrana han estat molt superiors i al quart d’hora de joc ha arribat el segon. Aquest cop ha estat Bárbara Latorre qui ha col·locat el peu per fer el 2 a 0. Les de Fran Sánchez jugaven a plaer i així han marcat el tercer. Natasa Andonova, gairebé sense voler, ha encarrilat el partit abans de la mitja part. A la represa, tot i tenir el partit solucionat, les blaugrana no han aixecat el peu de l’accelerador i així ha arribat el quart. Ha estat obra de Bárbara Latorre, que d’aquesta manera signava un doblet. El festival golejador, però no s’ha acabat a la Ciutat Esportiva i el Barça ha fet la maneta. Toni Dugan en el minut 72 ha marcat el 5 a 0. I a partir d’aquí hi ha hagut una clara protagonista. Ha estat Bárbara Latorre. Si la jugadora no en tenia prou amb un doblet, doncs n’ha marcat dos més, per tant, ha signat un pòquer. Una victòria que manté el Barça una jornada més al capdavant de la classificació. Això sí, les blaugrana estan empatades a punts amb l’Atlètic de Madrid.