Gairebé sense temps d’asseure’s a les cadires, el Reus B ha marcat l’1 a 0. Ha estat en un contraatac que Oribe ha finalitzat amb una mica de sort. A partir d’aquí, l’Espanyol B ha aconseguit el domini i Max Marcet ha reclamat un possible penal en aquesta jugada. El filial blanc-i-blau hauria pogut empatar, perquè ha disposat de diverses ocasions. Puado ho ha intentat primer. Després ha estat Max Marcet qui ha estat ben a prop del gol i la tercera ocasió abans del descans l’ha tingut Doncel, però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. La falta d’efectivitat ha castigat l’Espanyol B aquesta primera part. Però tot ha canviat a l’inici de la represa. Encara no s’havien jugat 10 minuts quan Puado ha fet l’empat a un. Just després el davanter ha estat substituït. El filial ha buscat capgirar el marcador, però li ha costat força aconseguir-ho. De fet, no ha estat fins quan faltaven tres minuts per al final del partit que els de David Gallego han completat la remuntada. Ha estat Àlex López qui ha marcat el gol del triomf. És la cinquena victòria consecutiva del filial blanc-i-blau, que amplia a 10 punts la distància amb el segon classificat.