El Peníscola, que havia guanyat el Barça a la primera jornada de Lliga, s'ha avançat quan només s'havien jugat 30 segons. Iván Rumbo ha estat més ràpid que Marc Tolrà i ha fet el 0 a 1. La sorpresa ha durat ben poc al Palau, ja que dos minuts més tard ha estat Tolrà qui ha empatat. Després d'aquest inici frenètic el Barça ha agafat les regnes del partit, però li ha costat fer el segon. Ha arribat quan faltaven cinc minuts per al final de la primera part. Ferrao ha aprofitat l'estratègia per fer el 2 a 1. I just abans del descans els blaugrana han fet el tercer. Quintela envia al segon pal, on Aicardo arriba estirant la cama. A la represa els d'Andreu Plaza n'han marcat tres més. Ferrao n'ha fet dos. El primer també aprofitant-se de la pissarra. I el segon tot un golàs. Gran servei de porteria de Juanjo que acaba el brasiler amb una fantàstica vaselina. Ferrao està molt efectiu els últims partits i ja suma 15 gols aquesta Lliga. La mitja dotzena l'ha fet Adolfo, després d'un ràpid contraatac. També és el quinzè gol del davanter, que comparteix pitxitxi a Can Barça amb Ferrao. Aquesta és la vuitena victòria consecutiva de l'equip.