El partit va tenir dues parts ben diferenciades. La primera, de domini del Sant Andreu. Les andreuenques van començar molt intenses i van aconseguir superar el Kinef, un equip que la temporada passada va jugar la Final Four. Al descans el marcador assenyalava un sorprenent 3 a 7. A la represa tot plegat va canviar. Les russes van fer una segona part gairebé perfecta i amb un parcial de 13 a 3 es van acabar imposant. El canvi del sistema defensiu del Kinef i l'efectivitat de cara a porteria van ser els dos elements clau en la victòria de les russes. Les grans favorites a acabar primeres de grup. El Sant Andreu es jugarà aquest dissabte les possibilitats de passar davant de fase davant el Mataró.