Els visitants s’han avançat dues vegades en el marcador. Primer, amb un gol de falta directa d’Albesa, que ha trobat la resposta de Torra també de falta directa. A la represa, Albesa ha repetit per col·locar l’1 a 2 i complicar la vida als de Gaby Cairo. Dos minuts més tard, Pablito Álvarez, que avui ha reaparegut, ha empatat novament. I quan ja només quedaven dos minuts el Barça ha pogut endur-se la victòria gràcies a Marc Torra que ha fet el 3 a 2 i ha protagonitzat la jugada curiosa del partit. Quan faltaven segons per al final anava a llançar una falta directa. Ha sonat una botzina per error i després d’uns dubtes ha marcat. Els àrbitres, després de reunir-se, han decidit repetir el llançament i Torra ha tornat a marcar.

4 – FC Barcelona (1+3): Egurrola, Gual, Mia Ordeig, Panadero, Torra –cinc inicial- Miras, Álvarez i García.

2 -Moritz CE Vendrell (1+1): Molina, Costa, Jepi Selva, Albesa, Barroso –cinc inicial- Ruiz, Aragonés i Rodríguez.

Gols: 0-1, Albesa, min 19; 1-1, Torra, min 23; Albesa, min 38; 2-2, Álvarez min 40; 3-2, Torra min 48, i 4-2, Torra min 49