SASCHA ANDREU, jugador del CF Muntanyesa "Molt content, molt content. Em sento molt important, molt estimat, molt valorat, moltes coses. Ofensivament confia la gent molt amb mi i intento donar el màxim a cada partit i fer ocasions, fer gols, el que sigui per l'equip." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Importantíssima, perquè és una victòria com el dia del Júpiter de més de tres punts, i aquests partits a casa no es poden deixar escapar i, vaja, jo crec que l'equip avui sabia la importància del partit i ha donat la cara en tot monent."

Una de les peces claus de la recuperació de l’equip de Nou Barris ha estat el fitxatge de Sascha Andreu. Avui ha estat l’home decisiu en la victòria del Muntanyesa per 2 gols a 0 al Gavà. Al minut 31, la primera mostra. L’assistència del primer gol de Dani Sánchez. Més tard ha gaudit d’algunes oportunitat per marcar. El moment d’aconseguir-ho ha estat després d’un penal comès sobre Nils. Sascha l’ha transformat.

Tot i el gran partit dels homes de Manolo González, el Gavà també ha disposat de diverses ocasions de gol, però el desencert dels davanters i l’encert de Víctor Cócera, han deixat un altre partit la porteria dels de Nou Barris a zero. Una victòria que referma la comunió entre els jugadors i els aficionats.

2 – CF Muntanyesa: Víctor Cócera, Josua (Romera 53′), Andrés, Edgar Vila (Aleix 73′), Uri, Rubén, Miralles, Dani Sánchez (Manu Sosa 82′), Sascha, David Biyong i Nils.

0 – CF Gavà: Pacheco, Juan Carlos (Sergio Navarro 79′), Vivó, Alberto, Alegre, Oriol (Aitor Unzué 48′), Cristian, Guille (Quiles 65′), David Jiménez, Alabau, Cervantes.
Goles: 1-0 Dani Sánchez (31′), 2-0 Sascha (p) (73′).