La baixa de Juan Carlos Navarro no pot servir d’excusa al conjunt blaugrana que durant moltes fases del partit ha fet el ridícul contra un rival molt més motivat perquè es jugava la classificació per a la Copa. Al descans s’hi ha arribat amb un 42 a 26 favorable a l’Estudiantes. La reacció dels de Xavi Pascual era necessària per capgirar el resultat, però no ha arribat en cap moment. De fet, en el tercer quart, els madrilenys han jugat a pler i han fet 30 punts. La diferència en el marcador s’ha enfilat fins a uns surrealistes 34 punts, que al final només han estat 22. El Barça Regal acumula vuit derrotes en 17 partits, igualant el pitjor inici de l’equip en la història de la Lliga ACB.

88 – Asefa Estudiantes: Granger (9), Gabriel (10), Kirksay (13), English (17) i Barnes (8) –cinc inicial-; Fisher (5), Fernández (3), Clark (12), Kuric (1), Vicedo(-), Guerra (-) i Nogueira (10).

66 – Barça Regal: Huertas (8), Jasikevicius (4), Mickeal (8), Tomic (4)i Lorbek (10) –cinc inicial-; Sada (4), Rabaseda(5), Abrines (2), CJ Wallace (15) i Jawai (6).