Tots dos equips han tingut un inici molt fort, amb ocasions molt clares. Això sí, els dos entrenadors no compartien el nombre d'ocasions per a cadascun. XAVIER PASSARRIUS, entrenador del Marfil Santa Coloma "Jo tinc aquesta sensació d'haver tingut moltes ocasions a la primera part com per poder haver marcat algun gol. Estadísticament nosaltes amb els comptes ens sortien 15 tirs nostres a la primera part i el Barça n'havia fet 11." MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "La sensació que tinc ara no se si ells han tingut més ocasions que nosaltres, crec que no, però si és aixi estic equivocat. La sensació que tinc és que hem atacat millor, hem defensat millor, hem robat pilotes i que la victòria és més que justa." El marcador l'ha inaugurat al minut 5 Fernandao amb un gran gol de pivot. Al minut 14, Jordi Torras ha fet el segon en un xut després d'un servei de banda. Fins a la segona part no han arribat la resta de gols. Al minut 22, de nou Fernandao, ha rebut una pilota, ha controlat i el xut ha acabat al fons de la porteria. Quatre minuts més tard ha estat Lozano, que ha fet el quart i, al minut 37, Fernadao ha fet el hat-trick. L'hispanobrasiler s'ha endut la pilota a casa. FERNANDAO MACIEL, jugador del FC Barcelona Alusport "És el segundo de la temporada, el balon que consigues?" "És el segundo" Quan quedaven 14 segons per al final del partit, Jhow ha fet el gol per al Marfil Santa Coloma i ha deixat el definitiu 5 a 1 al marcador.

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Ari, Lin i Igor, cinc inicial, Aicardo, Gabriel, Fernandão, Lozano, Saad i Martel.

Marfil Santa Coloma: Chico, Adolfo, Dani Salgado, Sepe i Rafa López, cinc inicial, Rubén, Albert, Busquets, Lluc, Jhow i Medina.

Gols: 1-0 (5′ Torras ), 2-0 (6′ Fernandao), 3-0 (22′ Fernandao ), 4-0 (26′ Sergio Lozano), 5-0 (37′ Fernandao).