Acostumats a tenir-ne de tots colors, ahir els blaugrana van tornar a ser un gran equip de bàsquet i van superar tots els entrebancs que van tenir en el partit. El Barça va jugar una bona primera part, i malgrat fa fallar el tir exterior, van controlar molt bé a Spanulis i van arribar al descans amb 9 punts d'aventatge. En el primer minut de la segona part el Palau Blaugrana se li va fer un nus a la gola. Navarro es va lesionar i va abandonar el partit. La incertesa de no comptar amb el jugador franquicia va fer que els homes entrenats epr Xavi Pascual responguessin de la millor manera. La responsabilitat anotadora es va repartir, sobretot amb els tres bases, Sada, Huertas i Jasikevicious. I en el joc interior Tomic i Pete Mickeal van ser els líders. Al final, victòria per 76 a 68 d'un gran barça que torna a guanyar en l'Eurolliga.

FC Barcelona Regal: Sada (10), Navarro (5), Mickeal (12), Lorbek (6) i Tomic (15) ,cinc inicial, Jasikevicius (10), Jawai (2), Wallace (6), Huertas (10), Rabaseda (0), Todorovic (0), Ingles (0).

Olympiacos: Mantzaris (3), Spanoulis (9), Papanikolaou (5), Printezis (14) i Powell (4), cinc inicial,  Gecevicius (0), Law (8), Perperoglou (4), Hines (6), Antic (9), Shermadini (6), Sloukas (0).

Parcials: (18-13), (23-19), (19-20) i (16-16).