Els locals s’han trobat amb un gol a favor en el primer minut, obra de Lamas. Però la resposta dels de Gaby Cairo no s’ha fet esperar. Torra ha igualat el partit i, tot seguit, Miras ha aprofitat que el Liceo jugava amb inferioritat numèrica per fer l’1 a 2. Abans del descans, Bargalló ha tornat a equilibrar les forces amb el 2 a 2, un marcador que ja no s’ha mogut fins al final.

2 – HC Coinasa Liceo (2+0): Malian, E. Lamas, J. Lamas, Bargalló Pascual – cinc inicial – Ordóñez i Pérez.

2 – FC Barcelona (2+0): Sergi Fernández, Marc Torra, Sergi Panadero, Reinaldo Garcia, Pablo Álvarez – cinc inicial – Marc Gual, Sergi Miras i Mia Ordeig.

Gols: 1-0, J. Lamas, min 1; 1-1, Torra, min 13; 1-2, Miras, min 16, i 2-2, Bargalló, min 24.