El Barça va trigar 10 minuts a foradar la porteria del Galdar, però un cop encetada la llauna, els homes de Marc Carmona van exhibir tot el seu potencial. Igoor i Saad van encarrilar la victòria a la primera part i després del descans Lin, de falta, i un gol en pròpia porteria de Víctor, després d'una jugada del mateix Lin, va sentenciar el partit amb el 4 a 0. Amb la golejada, els blaugrana es van relaxar amb excés i els canaris ho van aprofitar. Chano va marcar 3 gols en 5 minuts i va posar l'ai al cor als aficionats del Barça en els últims 2 minuts de partit. Victòria amb patiment final, però els blaugrana continuen invictes a la Lliga. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "Hem pogut veure tot el que és aquest meravellós esport, que amb 5 minuts canvia tot. Penso que la victòria és justa malgrat aquest final, i penso que hem estat millors que ells, i que mereixíem els 3 punts."

FC Barcelona Alusport: Cristian, Gabriel, Saad, Lozano i Fernandao, (cinc inicial), Igor, Torras, Aicardo, Lin, Ari Santos, Martel.

Colegios Arenas Gáldar: Cabezón, Julio, Glauber, Néstor i Víctor (cinc inicial), Zeus, Chano, Acaymo, Asensio.

Gols: 1-0 Igor (10’), 2-0 Saad (13’), 3-0 Lin (24’), 4-0 Víctor en p.p, 4-1 Chano (34’), 4-2 Chano (35’), 4-3 Chano (38’)