El conjunt de Xavi Pascual li té la moral menjada al Madrid. Ahir els blaugrana van començar forts, decidits a sentenciar el partit per la via ràpida. Però quan dominaven per 12 punts, una davallada va permetre el conjunt blanc apropar-se en el marcador abans del descans. I a la represa la tònica es va mantenir, amb un Navarro negat de cara a cistella. Quan faltaven 4 minuts per al final, el Madrid dominava de 5 punts. El Barça es va refer de la mà de Navarro, que va despertar en el moment clau i va encarrilar el pas a la final de la Supercopa. El Barça es veurà aquesta tarda les cares amb el Caja Laboral, que ahir es va imposar a l'equip amfitrió, el Bilbao, per 88 a 93. Els vitorians van arribar a guanyar de 20 punts en alguns trams de partit, però els locals no van perdre la cara al partit i van donar emoció fins a l'últim minut.