JOSÉ ANTONIO G. ESCRIBANO, entrenador del FC Martinenc "Té un molt bon entrenador, això ja és una dada a tenir present i, a més a més, han començat amb una marxa molt regular, molt sòlida, és un equip que costa fer-li gols i que han fet set punts en tres partits la qual cosa parla per si sola." JULIÀ GARCÍA, entrenador de la UE Sants "Bon partit, de dos equips històrics, dos entrenadors que es coneixen molt i a més son amics. Per a mi, maco de jugar, que serà disputat i els petits detalls seran els que afavoriran l'un o l'altre."

El derbi de la jornada es jugarà al Guinardó. El Martinenc s’enfrontarà al Sants en un partit molt atractiu, perquè jugaran el quart contra el tercer classificat.  L’entrenador del Martinenc, José Antonio García Escribano, només tindrà una baixa per al partit. Serà la de Pelegrín, que està lesionat.  García Escribano es desfà en elogis cap a l’adversari.

A Sants estan convençuts que amb l’inici de temporada potent que estan fent, poden ficar-hi cullerada i treure alguna cosa positiva de la visita al Municipal del Guinardó. De moment, el Sants ha sumat set punts en tres partits i ocupa la tercera posició del grup dos de Primera Catalana. El tècnic santsenc, Julià García, no té cap baixa ni per sanció ni per lesió.