El Barça no jugarà la Final Four de l'Eurolliga, després de perdre el cinquè i definitiu partit dels play-off de quarts de final a la pista del Lokomotiv Kuban per 81 a 67. Els blaugrana van sortir tous en defensa i això ho van aprofitar els russos per anotar 26 punts en el primer quart. El Barça sense capacitat de reacció també va perdre els segons 10 minuts i va marxar al descans perdent d'11 punts. La reacció dels de Xavi Pascual va arribar en el tercer quart. Intensos defensivament i encertats en atac van capgirar el marcador. Però en l'últim quart l'actuació dels blaugrana va ser decebedora. En defensa no van poder aturar el joc del Lokomotiv i en atac només van anotar cinc punts. Per tant, derrota i el Barça no jugarà la Final Four de l'Eurolliga.