L'Europa va aconseguir una victòria amb remuntada al camp del Palamós, en el dia de l'aniversari d'Albert Poch. El 2 a 3 definitiu va donar el tres punts als escapulats, que els permet seguir en la segona posició de la Tercera Divisió. El partit va començar molt bé per a l'Europa, que al minut 4 va aconseguir el primer gol. Una centrada de Guzmán va ser rematada amb la punta de la bota per Fran Bea, que va marcar sense oposició. Cinc minuts més tard, la rèplica dels palamosins. Agi va lluitar una pilota i la seva passada en profunditat va ser aprofitada per Medina per fer l'empat a un. Gairebé a la mitja hora de partit el segon dels de Joan Marmol. Un mal rebuig dels jugadors escapulats va fer que la pilota caigués als peus d'Aleix Feixas, que va poder fer el segon per al Palamós. Amb la victòria momentània dels del Baix Empordà es va arribar el descans. En començar la segona part els de Gràcia van poder empatar el partit. Una errada entre Ayala i el porter Bayona va permetre a Nils marcar el segon a plaer. El tercer i definitiu gol que va donar els tres punts a l'Europa va arribar en un llançament de falta magistral d'Álex Fernández. Al minut 78, Alex Lozano va ser expulsat després que en menys de tres minuts veiés dues targetes grogues. Sis minuts abans del final David López es va lesionar el genoll esquerre i s'haurà de veure en els propers dies quina n'és l'afectació. Tres punts molt importants per a l'Europa d'Abert Poch, que els permet seguir en la segona posició de la classificació i que els suposen el vintè partit sense perdre.

PALAMÓS CF: Bayona, Herrera, Cano, Pastor, Subi (David Torres, 84′), Matamala, Feixas, Agi, Medina (Lladó, 75′), Ayala i Makaay (Iván, 65′).

CE EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, David López (Rubi, 84′), Uri, Guzman (Lozano, 65′), Álex Fernández (Padilla, 79′), Abel Rita, Fran Bea i Nils.

ÀRBITRE: Víctor García Verdura (el Maresme), assistit per Sergi Jacas Puig (el Maresme) i Adrià de la Fuente Domingo (l’Anoia).

TARGETES: Grogues a Cano i Matamala (Palamós) i a Dot, Cano, Álex Fernández i Lozano -dues i expulsió al minut 78- (Europa).

GOLS: 0-1 (Fran Bea, 4′); 1-1 (Medina, 9′); 2-1 (Feixas, 28′); 2-2 (Nils, 47′); 2-3 (Àlex Fernández, 52′).