El partit ha començat bé per a un Barça que ha dominat el joc interior i exterior i ha signat un primer quart gairebé perfecte amb nou punts d’avantatge contra l’equip blanc. La intensitat no ha baixat ni en el segon quart ni després del descans però els homes entrenats per Xavi Pascual han mantingut el nivell malgrat la recuperació del Madrid. Els blaugrana han arribat a l’últim quart amb un còmode avantatge de vuit punts però en aquest període l’encert ha caigut i el Madrid ho ha aprofitat per sumar un bon parcial i capgirar la dinàmica i el marcador. Al final, el Barça s’ha deixat anar, segurament amb el cap posat en el partit d’Eurolliga de dimarts contra el Lokomotiv, i ha perdut per  86 a 91.